Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Ronald Kraaijenbrink, personal trainer in Amersfoort

Ronald Kraaijenbrink

Personal trainer in Amersfoort

Leeftijd:

60

Opleidingen:

Fitvak A, Medical fitness, Coaching, Revalidatie, NASM, PICP 1&2, TOP A, Biosignature (hormonal profiling),coming in 2010, TOP B&C, Mylogenics, revalidatie voor topsporters, olympic lifting in het Eleiko sportcenter te Halmstad Zweden.

Ervaring:

Van bedrijfsfitness tot werken op Papendal.

Specialisme:

Mijn specialisatie is uw (rëele) doelstelling te behalen. Of dit sterker worden is of (plaatselijk) afvallen, revalidatie, (top)sport, met al deze doelen ben ik degene die u kan helpen.

Extra informatie:

Neemt u ook eens een kijkje op mijn website, www.habeas-corpus-pt.nl. Of maak een afspraak, dit is geheel vrijblijvend en kost niets.

Groeten en hopelijk tot ziens.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 13 17 63 02

Website:

Open de website van Ronald Kraaijenbrinkwww.habeas-corpus-pt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.