Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Michiel Heimgartner, personal trainer in Amsterdam

Michiel Heimgartner

Personal trainer in Amsterdam

Leeftijd:

40

Opleidingen:

Cursus Personal Trainer - Hogeschool van Amsterdam, Bachelor Sport en Bewegen - Sporthogeschool Fontys, BHV-opleiding Paraat, Cursus Atletiektrainer Basis - KNAU.

Ervaring:

Huidige baan als locatiemanager van een sportcentrum met fitness- en groepslessen in de Universiteit van Amsterdam, hardlooptrainer bij het AMC-ziekenhuis en atleet op regionaal/nationaal niveau in de atletiek.

Specialisme:

Hardlopen/aanleren looptechniek, conditie- en krachtverbetering, gewichtsreductie, mentale coaching, gewichtsreductie en versterking rompstabiliteit. Groeps-, bedrijfstrainingen en teambuilding.

Extra informatie:

Sinds 2008 in het bezit van het sportbedrijf Kwaliteitstraining Midden-Nederland momenteel opererend in de gemeente Amsterdam. De professional op het gebied van hardlopen, personal training en groepstrainingen in de sport.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 15 87 00 56

Website:

Open de website van Michiel Heimgartnerwww.kwaliteitstraining.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.