Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Kitty Atsma Ansems, personal trainer in Amsterdam

Kitty Atsma Ansems

Personal trainer in Amsterdam

Leeftijd:

56

Opleidingen:

Chivo Medical Personal Trainer, Allround Fitnessinstructeur, Pilates instructor, Chivo Vitaliteitscoach, Gewichtsconsulente.

Ervaring:

Iedereen is uniek en mijn programma's zijn dat ook. Door mijn ervaring weet ik wat er nodig is om doelen te bereiken. Ik coach al jaren zowel sportieve als niet sportieve cliënten in alle leeftijden. Ook het bedrijfsleven heeft baat bij mijn aanpak.

Specialisme:

Mijn specialisme is duurzaam afvallen en werken aan fitheid en gezonde levensstijl op alle niveau's ook als u niet vaak sport. Ik ben ook gewichtsconsulent en leefstijlinterventie specialist.

Extra informatie:

Mijn aanpak is effectief, vriendelijk, professioneel, flexibel en betaalbaar. Ik bied diverse programma's aan maar u kunt ook per half uur met mij aan de slag.
Trainingen zijn bij u thuis, Buiten of bij Fit4less aan de Veemkade.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 51 91 88 49

Website:

Open de website van Kitty Atsma Ansemswww.wellsports.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Druten en Etten-Leur.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.