Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Lloyd Pitai, personal trainer in Barendrecht

Lloyd Pitai

Personal trainer in Barendrecht

Leeftijd:

48

Opleidingen:

Fysiotherapie THIM te Niewegein i.o., NASM level 3 bij voormalige David Lloyd Campus te Rotterdam, CIOS te Arnhem

Ervaring:

Kracht/coördinatietrainer, onder de supervisie van Mark Haak, Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil gelegen in het SPARTA stadion te Rotterdam.

Specialisme:

Kracht/coördinatietrainer at Villa California, Rehaboom Conditie/hersteltrainer bij vvHeerjansdam , Allround Conditie/Hersteltrainer Rehaboom. Basketbal team Cady '73, (volgens NASM Optimum Performance Training by Micheal Clark)

Extra informatie:

Motivatie: Sport is voor mij altijd een manier geweest om mezelf te uiten. Door verschillende sporten te beoefenen en deze vooral te observeren, analyseren en te evalueren, heeft dit bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn persoonlijkheid.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 24 58 73 64

Website:

Open de website van Lloyd Pitaiwww.lloydpersonaltrainers.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.