Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Amy Jane Burnham, personal trainer in Den Haag

Amy Jane Burnham

Personal trainer in Den Haag

Leeftijd:

42

Opleidingen:

Chivo Vitaliteitscoach & therapeut, Personal Medical Trainer, Pilates- en Aerobic docent.

Ervaring:

Sinds 2009 Chivo vitaliteit ervaring; opleiding tot coach & therapeut en bijscholingen. Sinds 2005 ervaring in het geven van Pilates lessen en sinds 2002 ervaring in het geven van groeplessen zoals aerobics, step en pump, geschikt voor elk niveau.

Specialisme:

Allround leefstijl specialist: Voeding, Bewegen en Leven naar ontwerp van het lichaam. Sportspecifiek & revalidatie trainen doe ik het liefst; met individuele progressies naar de wensen van de cliënt, voor blijvend resultaat.

Extra informatie:

Mensen kennis laten maken met de natuurlijke stand van het lichaam; voor meer kracht & energie en minder kans op blessures. Met een goed fundament dagen we het lichaam uit om verder te trainen naar behoeften en wensen van cliënt.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 13 97 20 86

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.