Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Edwin van Dijk, personal trainer in Epe

Edwin van Dijk

Personal trainer in Epe

Leeftijd:

32

Opleidingen:

Om de juiste professionele begeleiding te bieden heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

• Personal en functional trainer
• Fitness en health coördinator
• Loop en conditietrainer
• Gewichtsconsulent

Ervaring:

De voldoening als klanten hun doel behalen geeft mij een geweldig gevoel. Daarnaast heb ik de mogelijkheid om echt een band met de klant op te bouwen. Zowel op het gebied van fitness, voeding en mindset kan ik mijn passie elke dag delen!

Specialisme:

Jouw doel(en) bereik én behoud jij door de juiste gewoontes aan te leren. Voor het creëren van nieuwe gewoontes heb je motivatie nodig. Ik als personal trainer geef jou praktische en mentale steun, om jou het beste uit jezelf te laten halen!

Extra informatie:

Ben je al een tijd aan het trainen en bereik je niet het gewenste resultaat? Of ben je van plan om te starten met trainen maar weet je niet hoe? Dan is personal training precies wat jij zoekt!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 15 68 97 54

Website:

Open de website van Edwin van Dijkwww.edwinvandijkpt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.