Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Roel Lamers, personal trainer in Hilversum

Roel Lamers

Personal trainer in Hilversum

Leeftijd:

35

Opleidingen:

In de afgelopen jaren heb ik verschillende sportopleidingen gevolgd waaronder Sport en Bewegen (MBO) en Sport, Management & Ondernemen (HBO). Naast deze opleidingen heb ik mijn verder ontwikkelt tot personal trainer via de AALO.

Ervaring:

Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen in regio Hilversum & Almere. Uiteindelijk door mijn waterpolo topsport ervaring toch besloten om zelf een eigen bedrijf te beginnen als personal trainer.

Specialisme:

Houdingsverbetering, Looptraining, Bootcamp training, Sport specifieke training & Gewichtsverlies.

Extra informatie:

Ik ben een sporter in hart en nieren. Van jongs af aan beoefen ik al allerlei sporten; van voetbal tot tafeltennis, van waterpolo tot jiu-jitsu. Just Move is dan ook een logisch gevolg van mijn passie voor sport.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 23 90 74 58

Website:

Open de website van Roel Lamerswww.just-move.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.