Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Filja Fortuin, personal trainer in Lelystad

Filja Fortuin

Personal trainer in Lelystad

Leeftijd:

36

Opleidingen:

AALO

Personal trainer opleiding

Ervaring:

Ik ben een Personal Trainster die u begeleidt en traint op een professionele manier. Ik bied fysieke trainingen die zowel het lichaam als de geest gezonder en sterker maken. Belangrijk is dat de trainingen leuk zijn!

Specialisme:

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke trainingsbegeleiding voor afvallen en aankomen, krachttraining, voeding coaching en leefstijl ondersteuning.

Extra informatie:

Daarnaast ben ik iemand die graag warmte overbrengt, een overschot aan motivatie heeft en er alles aan doet jouw gewenste resultaat samen te behalen. Ik zorg dat je trots op jezelf wordt.

Ik beschik over een eigen Privé Personal Training studio.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 16 70 83 83

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.