Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Jolanda Wilbrink, personal trainer in Nijverdal

Jolanda Wilbrink

Personal trainer in Nijverdal

Leeftijd:

58

Opleidingen:

CIOS-medische basis kennis, lifestyle coaching, voedingsdeskundige, rpm, bodypump, lapt white label.

Ervaring:

Volleybal, gym en jazz lessen gegeven en zwem onderwijzeres geweest daarna 14 jaar als fitness instructeur en nu 3 jaar als personal trainer binnen HealthCity maar ook er buiten.

Specialisme:

1 op 1 training,bootcamp, functionele krachttraining voedings en ervarings deskundige (gewichtsbeheersing) Trainingen gericht op uihoudings vermogen, kracht, balans, coördinatie en stabilliteit.

Extra informatie:

Ik heb ervaring en ben voedingsdeskundige en vooral bezig met het veranderen van eet- en leef patroon. Houding en techniek staat centraal tijdens de trainingen. Ook bij de mensen thuis geef ik personal training.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 39 14 96 55

Website:

Open de website van Jolanda Wilbrinkwww.Changelife.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.