Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Joël Gruppen, personal trainer in Putten

Joël Gruppen

Personal trainer in Putten

Leeftijd:

31

Opleidingen:

- Sport en bewegen
- Fit Vak A
- Fit Vak B
- Personal trainer
- Functional trainer
- TRX Suspension Trainer
- Voedingsdeskundige
- Medisch fitness
- Lifestyle coach

Ervaring:

Ik ben nu zeven jaar actief in de fitnessbranche en heb al enkele honderden cliënten begeleid en ondersteund bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dat werk doe ik met veel plezier.

Specialisme:

Positieve impact creëeren op elk onderdeel van jouw leven, zowel fysiek als mentaal. Dat is nu precies waar ik jou mee kan helpen. Sport altijd onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde personal trainer.

Extra informatie:

Ik krijg hier energie van en het geeft veel voldoening omdat ik mensen help met het verbeteren van hun gezondheid. Iemand gezonder, fitter en gelukkiger zien dankzij mijn training en begeleiding geeft mij een enorme kick.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 17 62 44 63

Website:

Open de website van Joël Gruppenwww.fitliving.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.