Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Jolanda Vroegh, personal trainer in Rotterdam

Jolanda Vroegh

Personal trainer in Rotterdam

Leeftijd:

47

Opleidingen:

Opleiding aerobic instructeur afn, fitness instructeur afn, les mills, spinning, personal trainer fitvak en voedingsconsulente.

Ervaring:

15 jaar mede eigenaar geweest van een groot sportcenter in Schiedam. Hier heb ik zowel de lessen verzorgd zoals Step aerobics, bbb, les mills, fitness, e.d.

Specialisme:

Elite Sportcenter is gespecialiseerd in Personal training, beweging, gezonde voeding en motivatie. Elite Sportcenter is van alle gemakken voorzien en biedt u de nodige privacy om met persoonlijke aandacht te trainen in het sportcenter.

Extra informatie:

Sinds september 2009 een eigen personal trainingsstudio begonnen in Rotterdam. www.elitesportcenter.nl
Hier kan de training alleen of met maximaal 4 personen gehouden worden. De trainingsprogramma's worden voor optimaal resultaat op maat gemaakt!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 51 13 53 62

Website:

Open de website van Jolanda Vroeghwww.elitesportcenter.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.