Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Berry Buis, personal trainer in Rotterdam

Berry Buis

Personal trainer in Rotterdam

Leeftijd:

40

Opleidingen:

ROC sport en bewegingsbegeleider, sport en bewegingsleider, sport en bewegingscoördinator. Fitvak fitnesstrainer A en fitnesstrainer B. LOI gewichtsconsulent.

Ervaring:

12 jaar lid geweest van de nationale skiselectie. Werkzaam geweest als fitnesstrainer. Verzorg nu de conditie training voor nederlandse wedstrijdskiërs.

Specialisme:

Sportlijf is gespecialiceerd in: zelfverdediging, professionele skitraining, krachttraining, duurtraining, lifestyle change en werken met topsporters en subtopsporters.

Extra informatie:

Sportlijf werkt samen met u naar het behalen van uw persoonlijke doel. Dit doet Sportlijf met professionele begeleiding voor een degelijke prijs.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 51 77 92 63

Website:

Open de website van Berry BuisWww.personalqualitytraining

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.