Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Alicia Broos, personal trainer in Rotterdam

Alicia Broos

Personal trainer in Rotterdam

Leeftijd:

36

Opleidingen:

- CIOS specialisme fitness + sportmassage
- Personal Training Academy (AUS)
- LAPT (USA) HBO Management

Ervaring:

Sinds 2000 ben ik actief in de wellness en fitnessbranche. Onder mijn bedrijfsnaam Next Level Lifestyle ben ik sinds 2008 actief als Personal Trainer en Lifestyle coach.

Specialisme:

Lifestyle Coaching, Mental Coaching, Functioneel Training, Krachttraining, Afvallen, Sport-specifieke doelen zoals bij voorbereiding op een Marathon. Alles tezamen zorgt ervoor dat Next Level Lifestyle een compleet aanbod levert op maat voor een ieder.

Extra informatie:

Wij zijn gestationeerd aan de prachtige Wilhelminapier. Next Level Lifestyle is officieel partner van Personal Training Club. Hier bieden wij hoogstaande service en veel facilitair gemak.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 14 41 80 11

Website:

Open de website van Alicia Brooswww.nextlevel-lifestyle.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.