Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Baukje de Haas, personal trainer in Rotterdam

Baukje de Haas

Personal trainer in Rotterdam

Leeftijd:

36

Opleidingen:

- CIOS sport en bewegingscoördinator / Fitness
- Buitensport instructeur
- Sportmassage
- Fysiotherapeut
- Medical Taping
- Chivo functioneel trainen
- Chivo Revalidatie trainen
- Craig Liebenson Part A / Continuum of Care
- Functional Training

Ervaring:

Actief in de fitnessbranche sinds 2007 als fitnessinstructeur, groepsles instructeur (les mills; Body pump/RPM/body step, spinning, XCO, Bootcamp, hardlooptraining en circuit training) en personal trainer. Werkzaam als fysiotherapeut vanaf 2013.

Specialisme:

Door mijn opleidingen ben ik in staat om mensen met fysieke klachten, preventief en na revalidatie te trainen. Ik heb een oog voor voor perfectie. Train voornamelijk met losse materialen, kettlebell, barbells en eigen lichaamsgewicht indoor en outdoor.

Extra informatie:

Naast 1 op 1 training en groepstraining is er ook nog een mogelijkheid voor online coaching. Alles voor een gezonder en vitaler leven! Maak vrijblijvend een afspraak om te ervaren of dit iets voor jou is.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 20 67 20 87

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.