Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Rene Miltenburg, personal trainer in Utrecht

Rene Miltenburg

Personal trainer in Utrecht

Leeftijd:

41

Opleidingen:

- Trainer Wedstrijdzwemmen
- Triathlontrainer
- Trainer Open Water Zwemmen

Ervaring:

Al geruime tijd leer ik volwassenen om op een ontspannen en efficiënte manier te zwemmen. Op die manier geniet de zwemmer maximaal van de ervaring!

Specialisme:

Borstcrawl - ongeacht hoe jong, oud, groot of klein iemand ook is, iedereen kan bij mij leren om ontspannen borstcrawl te zwemmen.

Extra informatie:

Op jaarbasis help ik enkele honderden volwassenen verder in hun zwemskills, om ervoor te zorgen dat zij met plezier het water in gaan.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 45 75 04 59

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.