Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Kees Lozekoot, personal trainer in Zeewolde

Kees Lozekoot

Personal trainer in Zeewolde

Leeftijd:

43

Opleidingen:

Allround Sport- en Bewegingscoach, welke bestaat uit de onderdelen Personal Coaching (Personal Training), Sportcoaching en Sportpsychologie. Ook ben ik onafhankelijk distributeur van Herbalife met de nadruk op sportvoeding.

Ervaring:

In 2017 ben ik gestart met mijn onderneming FITkeeper (www.fit-keeper.nl). Daarnaast zelf als sporter ruim 25 jaar ervaring in de subtop van het amateurvoetbal.

Specialisme:

Als Personal Trainer begeleid ik (beginnende) sporters op ieder niveau, zowel op het gebied van bewegen, een gezonde levensstijl als (sport)voeding. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop.

Extra informatie:

Ik kom bij de sporter thuis maar kan ook ontvangen in mijn eigen trainingsstudio. Dit geldt zowel voor het intakegesprek als de trainingen. Trainingen op locatie of buiten zijn ook mogelijk.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 41 94 20 69

Website:

Open de website van Kees Lozekootwww.fit-keeper.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.