Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Annejet van Essen, personal trainer in Zeist

Annejet van Essen

Personal trainer in Zeist

Leeftijd:

60

Opleidingen:

HBO Personeel & Arbeid
Fitnessinstructeur, Bootcamp- en Gladiatortraining, Power plate academy, Voedingsconsulent

Ervaring:

Ik heb sinds 8 jaar een sportschool waarin ik als trainer leden begeleid bij afvallen en kracht- en conditieverbetering. Als Personal Trainer werk ik zowel op de eigen locatie als daarbuiten. Tevens outdoortraining.

Specialisme:

Op sportgebied: fun circuittraining, hardlopen, powerwalken, bootcamp, power plate, pilates. Als trainer: zowel individueel als in groepsverband, ook doelgroepen, als diabeten, allochtonen, obesitas, verstandelijk gehandicapten. Tevens bedrijfstrainingen.

Extra informatie:

Of je nu aan je conditie wilt werken, wilt afvallen of juist aankomen, professioneel sporter bent of juist beginnend; als Personal Trainer sta ik voor je klaar met mijn deskundigheid, uitdagende trainingsmiddelen, persoonlijke aandacht én enthousiasme!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 30 96 91 44

Website:

Open de website van Annejet van Essenwww.ladysports.nu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.