Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Gemma Lahoz Casarramona, personal trainer in Zeist

Gemma Lahoz Casarramona

Personal trainer in Zeist

Leeftijd:

46

Opleidingen:

Biomolecular Sciences MSc, AALO Fitnessdocent A en Fitnessdocent Level 2, EFAA Fitness A.

Ervaring:

Drie jaar biomedisch onderzoek naar type 2 diabetes; ruim 10 jaar ervaring met krachttraining, sinds 1 jaar als fitnessinstructeur/personal trainer; 1,5 jaar als kliminstructeur.

Specialisme:

Bewegen als medicijn voor type 2 diabetes en obesitas; veel eten en toch afvallen; de stofwisseling en hoe je deze kunt beïnvloeden door training, voeding en leefstijl; krachttraining; klimmen als complete fitness-workout.

Extra informatie:

In het onderzoek miste ik het persoonlijke contact met mensen en het gevoel dat ik iets voor ze kon doen, dat ik echt kon helpen. Dat gevoel heb ik volop sinds ik in de sport werk. Ik hoop ook voor jou iets te mogen betekenen als jouw personal trainer!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 51 58 05 30

Website:

Open de website van Gemma Lahoz Casarramonawww.integralfitness.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.