Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Ramon van Enk, personal trainer in Zwolle

Ramon van Enk

Personal trainer in Zwolle

Leeftijd:

47

Opleidingen:

LAPT-Foundation, LAPT Red Label, LAPT Knock-Out, Les Mills Bodypump- en CXworx instructeur,
Bootcamp trainer, Sportvasten coach.

Ervaring:

Op sportief gebied zijn de Les Mills en LAPT certificeringen de basis voor mijn personal trainerschap. Als manager in het bedrijfsleven heb ik ruime ervaring opgedaan met verandertrajecten van zowel processen als mensen.

Specialisme:

Heeft u moeite met het vergroten van uw maximale kracht, ontwikkeling spiervolume, het perfectioneren van techniek of wilt u afvallen met behoud van spiermassa? Als coach ben ik resultaatgericht en focus ik me volledig op uw doel.

Extra informatie:

Mijn missie: "Motiveren en professioneel begeleiden op gebied van training, voeding en lifestyle”. Kortom Fit-Food-Feel.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 39 41 71 63

Website:

Open de website van Ramon van Enkwww.studiofast.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.